Nyhedsbrev Juli 2019

Perfect is the enemy of done…

Dette er mit første nyhedsbrev nogensinde – og det har været noget af en proces… Jeg ved godt, at der findes alle mulige programmer til at lave et professionelt nyhedsbrev, men jeg har det altså lidt svært med at ting bliver alt for “glatte” og “pæne” – og så må jeg også bare konstatere, at “Perfect is the enemy of done”!!

Så det bliver “The Oldfashioned Way” og det har jeg det rigtig godt med.

Her er en oversigt over de forskellige aktiviteter jeg indtil videre har planlagt for efteråret. Længere nede har jeg uddybet lidt omkring de enkelte elementer, og du kan klikke dig videre til de forskellige sider på min hjemmeside, hvis du har lyst til at læse mere.

Oversigt over Efteråret 2019

De forskellige aktiviteter

De Åbne Meditationsaftener fortsætter efter sommerferien – og det vil stadig være gratis at deltage. Mange har sagt at jeg burde tage lidt penge for det, og det kan jeg også godt følge… men det nytter jo ikke noget, når jeg inderst inde kan mærke at det IKKE skal koste noget. Så sådan bliver det! Vær OBS på at det fremover er tirsdage.

Der er dog andre muligheder for at komme af med penge. Udover at jeg tilbyder individuel samtaleterapi og støtte til personlig udvikling, så håber jeg at kunne tilbyde lidt forskelligt i efteråret.

Meditationsworkshops er for dig, der ønsker et intensivt boost til at få mere meditation ind i din hverdag. Jeg håber at kunne afholde ca. en workshop om måneden, men i første omgang har jeg planlagt nogle tidspunkter, der burde passe alle. Der er flere der har efterspurgt workshop i dagtimerne, så det prøver vi også lige.

Jeg har længe ønsket at starte en udviklingsgruppe for kvinder, som er nysgerrige på personlig udvikling – med det spirituelle aspekt. I første omgang åbner jeg dørene til en gensidig informationsseance og derefter finde jeg ud af om der er basis for at starte en gruppe. Mød endelig op hvis du er nysgerrig – det er helt uforpligtende.

Jeg har haft nogle rigtig gode oplevelser og erfaringer med at være spilleguide for Transformationsspillet. Spillet er for 3-4 personer og jeg skal love for at der er sket nogle transformationer for mange af deltagerne!! Du kan læse om spillet og nogle af deres oplevelser her.

Sidst, men ikke mindst, så har jeg lavet aftale med AOF i Hobro om et meditationsforløb til efteråret. Det kunne måske være noget for dig, der bor i eller i nærheden af Hobro? Spred gerne budskabet – der skal min. 8 deltagere til for at kurset bliver oprettet via AOF.

God Ferie!

Jeg håber, at vi ses i løbet af efteråret og at du finder noget, der kan passe ind i dit liv. Det kan altså noget – det der med at mødes med andre omkring meditation, personlig udvikling og spiritualitet.

Og hvis der er noget du kunne tænke dig, men ingen af datoerne passer, så giv mig et praj. Jeg opretter gerne forløb efter ønske.

Må du få en rigtig dejlig sommer med masser af nærvær og gode oplevelser.

Vi ses!

Kærlig hilsen

Lykke 

God ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *