Opgavevejledning for ID-Psykoterapeutstuderende

Kære ID-studerende

Skal du til at i gang med din certificeringsopgave? Og har du brug for hjælp til processen?

Jeg er certificeret ID Psykoterapeut fra 2018 og tilbyder støtte og vejledning til din opgaveproces.

Jeg oplevede selv, at det at skrive min certificeringsopgave både var en vanvittig smuk og næsten ubærlig proces, hvor hele min udvikling igennem studiet blev genoplevet, og der kom da også nogle enkelte skygger forbi og dansede med mig undervejs… Men det er alt sammen en del af processen, og det var med til at binde en rigtig fin sløjfe på uddannelsen.

For at du trygt kan lade denne proces udfolde sig, kan det være du ønsker:

  • Sparring ift. dit emne- og litteraturvalg
  • Hjælp til at få struktur på din opgave
  • Støtte, når du synes du er gået i stå
  • Vejledning til afgrænsning, når det pludselig griber om sig
  • Eller bare generelt en at kontakte, når du har spørgsmål til din opgave eller eksamen

Priser og praktisk:

Forløbet skræddersyes og aftales efter DIT behov.

Du kan vælge at booke 1,5 times personligt møde, hvor vi arbejder i dybden med dit emnevalg.

Eller vi kan aftale en kortere session, hvis du har brug for akut hjælp til noget specifikt – eks. ½ times telefonisk sparring til problemformulering, teorivalg, gennemlæsning af et kortere afsnit etc.

Det kan også være, at du er godt i gang med opgaven og ønsker at jeg skal læse noget igennem inden du arbejder videre.

Eller det kan være en blanding af det hele – afhængig af hvad du har behov for undervejs.

Uanset hvad du vælger er prisen 400 kr. pr. time.

Vejledningen kan foregå i en kombination af personlige møder, mail og telefonmøder. Jeg har min praksis i Hammershøj, mellem Randers og Viborg, og har mulighed for at tilbyde dig tider, som passer ind i din hverdag.

Om mig:

Jeg er født i 1968 og startede på ID-Psykoterapeutuddannelsen i 2014 på hold J12. Vi var det første hold, der havde det integrale med fra starten, så jeg er velbevandret i det integrale perspektiv. Jeg er certificeret i marts 2018 og har taget linjefagene – Kærlighed & Seksualitet og Transpersonlig.

Udover at være certificeret psykoterapeut, er jeg uddannet Cand. Soc. i Erhvervsøkonomi og Psykologi fra Aarhus Universitet i 2011 og har stor erfaring i at disponere og skrive større opgaver.

Jeg har indtil videre været med i processen hos 8 ID-studerende og har dermed en del erfaring med de forskellige processer. Alle 8 har klaret sig rigtig godt igennem deres certificering 🙂

Du er velkommen til at kontakte mig for en snak om hvordan jeg kan være dig behjælpelig.

Kærlig hilsen

Lykke Bonner

Mail: info@lykkebonner.dk

Mobil: 29258991

Adresse : Nørbækvej 12, Hammershøj, 8830 Tjele